Tudta-e?
Ha az összes eddig legyártott mobiltelefont összegyűjtenénk a világon, akkor a Föld minden egyes lakójának jutna 138 darab telefon.

175. szám - 2019. április

Diákverseny

XII. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokság

A GENIUS tehetséggondozó mozgalom keretében a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és a Fókusz tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat szerkesztősége meghirdeti a tizenkettedik Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokságot
dr MUHI B. Béla | a szerző cikkei

21

A verseny egy üzleti jellegű szimulációs játékra épül, melyben a tanulók egy képzeletbeli vállalat vezetőjének szerepét töltik be. A diákok önállóan vagy párban jelentkezhetnek. Egy képzeletbeli vállalat üzleti (business) tervét kell elkészíteni.

A kitöltött Jelentkezési lapot 2019. május 10-ig kell beküldeni a szakdolgozattal és az elektronikus prezentációval együtt (e-mail: menedzsment.bajnoksag@gmail.com). A szakdolgozat terjedelme ne haladja meg a 15 oldalt, és a prezentáció ne haladja meg a 10 megabájtot. A szakdolgozat és a prezentáció elejére, a cím alá oda kell írni a tanulók nevét, az osztályt, az iskolát és a felkészítő tanár nevét.

A legjobbak meghívást kapnak a verseny második fordulójára, a szóbeli döntőre, ahol rangos szakbizottság értékeli a prezentációkat. A verseny az újvidéki Svetozar Marković Gimnáziumban kerül megrendezésre (Njegoš utca 22.), 2019. május 18-án.

Mindegyik résztvevő oklevelet kap, és könyvjutalomban részesül, a legsikeresebbeknek értékes ajándék jár. További információk Dr. Muhi B. Béla (tel. 021 47 90 640) főszervezőtől kaphatók.

A verseny lebonyolításában együttműködő partnerek a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete, a Pro Scientia Naturae Alapítvány és a Fókusz tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat szerkesztősége. 

A verseny támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Magyarország).

A versenyhez kapcsolódó információk, segédanyagok és szakmai jellegű írások megtalálhatók az e-learning rovatban.

A tavalyi verseny beszámolóje megtekinthető itt: http://www.fokusz.info/index.php?cid=1277750475&aid=1843249050

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2024 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor