Tudta-e?
...évente két alkalommal érdemes a légkondicionáló fertőtlenítését is elvégeztetni, mert a berendezések gomba- és baktérium- tenyészetekkel lehetnek tele, a készülék ezért ilyenkor fertőzött levegőt keringet a belső térben?

150. szám - 2017. március

Recenzió írása

Egy PhD hallgató két professzorától is azt a feladatot kapta, hogy recenziót írjon egy-egy könyvről. A munkáira mintaként tekinthetünk…
GOSZTOM András PhD hallható, Nyugat-magyarországi Egyetem

6

A jelölt Réthy Endrénétől a következő feladatokat kapta:
Réthy Endréné: Módszertani ajánlások, gyakorlatra orientált feladatok az oktatáselmélet tanításához, tanulásához című könyve alapján egy témakörköz állítson össze kreatív, hatékony tanulást garantáló tananyagot.

A választott téma egy létező, angol nyelvű előadás elkészítése volt. A témakör a design-szemléletű problémamegoldás és a designhoz kapcsolódó elvek bemutatása volt. (Lásd az 1. feladatot)

A másik feladat az volt, hogy a téma mélyebb áttekintését, megértését, elemzését elősegítve állítson össze gondolati térképet egy éppen elsajátítandó tananyagról. (Lásd a 2. feladatot)

A harmadik feladat szerint a jelöltnek egy értékelő tanulmányt kellett írnia a fent említett szakkönyvről. (Lásd a 3. feladatot)

Kováts-Németh Mária professzortól is hasonló feladatot kapott. Szakmai recenziót kellett írnia a következő könyvről: Kováts-Németh Mária: Az erdőpedagógiától a környezetpedagógiáig (Lásd a 4. feladatot)

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2024 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor