Tudta-e?
...a ramadán idején még egy injekció is megtöri a muszlim hívők böjtjét?

153. szám - 2017. június

Diákverseny

Jubiláris a XV. GENIUS konferencia

Lelkes kutató diákok mutatkoztak be a GENIUS konferencián. A rendezvény keretében sor került a tartományi szintű X. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokságra, valamint az V. Vajdasági Fogyasztóvédelmi Diákversenyre is...
MUHI Béla | a szerző cikkei

6

Az újvidéki Svetozar Marković Gimnáziumban 2017. május 13-án tizenötödik alkalommal került megrendezésre a GENIUS konferencia, a kutató, tehetséges diákok tartományi szintű bemutatkozása és megmérettetése. Hagyományosan ez a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének (VMPE) egyik legrangosabb rendezvénye. A verseny első, írásbeli fordulójára a diákok szakdolgozatot küldtek be, leírták vizsgálataik, kutatásaik eredményeit. A konferencia jellegű szóbeli prezentáción szekciónként rangos szakbizottság értékelte a felmutatott teljesítményt.

A vajdasági tehetséges, kutató diákok verseny jellegű tanév végi seregszemléje ezúttal is igen színvonalasnak bizonyult. Közel száz diák szerepelt kilenc szekcióban, a szakbizottság huszonegy tagú volt. A rendezvény keretében sor került a tartományi szintű X. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokságra, valamint az V. Vajdasági Fogyasztóvédelmi Diákversenyre is.

A részletes beszámoló itt olvasható.

Az eredménylista itt látható.

 

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2023 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor