Tudta-e?
...hogy a vér az artériákban másodpercenként 50 cm-t tesz meg, míg a hajszálerekben csupán néhány millimétert?

133. szám - 2015. október

Pályázati lehetőség fiatal tehetségek számára

Magyar Templeton Program

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége felhívja a fiatalok figyelmét egy rendkívüli pályázati lehetőségre…
A felhívást közzéteszi: MUHI Béla

5

A 2015. szeptember 12-i szakmai konferencián útjára indítottuk a Magyar Templeton Programot, amely a Templeton World Charity Foundation finanszírozásával, a European Social Fund társfinanszírozásával és a MATEHETSZ szakmai együttműködésével 2015. szeptember 15. és 2017. február 28. között valósul meg. A „Tehetség szabadon” szakmai rendezvényen részletesen bemutattuk a beválogatás módszertanát és a program céljait. Az elhangzott előadásokat a Tehetség Csatornán elérhetővé tettük, így a beválogatás módszertanáról, a programban nyújtott lehetőségekről az elkészült felvételekből itt tud tájékozódni:.

https://www.youtube.com/watch?v=7bYtj4RmaY0&list=PLmAEXRnApf27N4lRDKRAR5LkvThsPUmAf

A Magyar Templeton Programban kifejezetten a kognitív (megismerő folyamatokon, gondolkodáson alapuló) tehetségterületeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalokat keressük, akik közül10-19 éves feltörekvő tehetségeket és 20-29 éves, már eredményeket felmutató fiatal példaképeket válogatunk be a programba Magyarországról és a határon túlról.

A 10-19 éves fiatalok a http://templetonprogram.hu/#miezaprogram oldalon regisztrálhatnak, itt tölthetik ki az online kognitív teszteket, ami számukra a beválogatási folyamat első szűrője.

A 20-29 éves korosztály esetében ezt a linket kell keresni: http://templetonprogram.hu/cimlap/20-29

A tesztek kitöltésének határideje mindkét korosztály esetében 2015. október 20.

Kérjük, amennyiben a Magyar Templeton Program kapcsán kérdése, észrevétele, javaslata van, küldjön e-mailt az info@templetonprogram.hu címre.

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2024 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor