Tudta-e?
hogy két és fél milliárd évvel ezelőtt csaknem az egész Földet víz borította?

Közélet

A bizonytalanság csapdájában

TÓTH Péter

A technika és technológia fejlődésével életünk talán könnyebbé válik bizonyos szegmenseiben, de ugyanakkor egyre bonyolultabbá is válik. A bonyolult dolgokat pedig nem lehet gyorsan megjavítani, ha elromlanak.Tovább »

Információdömping

TÓTH Péter

Nem csak a járvány esetleges újabb hullámaitól, vagy más fertőző betegségek megjelenésétől tarthatunk. Nyilvánvalóvá vált, hogy bolygónk is nagy beteg. Valójában a két dolog nem is igazán választható el egymástól.Tovább »

BBB marketing

Bödő Marianna

Értékesítési technikák, megannyi eladásösztönző taktika, online megoldások, automatizált kampányok, “Hogyan legyél sikeres 5 lépésben?” jó tanács szakértőktől - csak néhány, a számtalan megoldás közül, ami a vállalkozók rendelkezésére áll annak érdekében, hogy megőrizzék, sőt adott esetben növeljék az eladást és a piaci részesedésüket.Tovább »

A sejtmezőgazdaság korszaka következhet

TÓTH Péter

A klímavédelemmel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. A közelmúltban megtartott klímacsúcs is megosztja a közvéleményt. Azt megelőzően pedig újraindították széntüzelésű erőműveiket azok az országok is, melyek merész célokat tűztek ki maguknak.Tovább »

Együttműködve lehetünk eredményesebbek

TÓTH Péter

A történelemben számtalanszor bebizonyosodott, hogy azok a korszakok, melyeket az ellenségeskedések jellemeztek, mindenki számára csak bajt hoztak végül. Az olyan korszakok viszont, melyeket az együttműködés jellemezte, egyfajta aranykorként jegyzi a történetírás.Tovább »

Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében 2021

A Kisebbségi Jogvédő Intézet őszi konferenciája, mely november 4-6 között kerül megrendezésre online formában.Tovább »

Felhívás konferencián történő előadásra

A Kisebbségi Jogvédő Intézet, többéves hagyományokra visszanyúló tudományos konferenciát szervez, a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel, online módon, Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében címmel.Tovább »

Publikációs pályázat

a “A klímaváltozás hatásaiból eredő kihívások” c. tanulmánykötethezTovább »

Állásfoglalás

MUHI Béla, a Százak Tanácsának tagja

Az anyaország hamarosan választ. Olyan vezetőkre van szükségünk, akik ebben a zűrzavaros belső és külső közegben tisztességgel, biztos kezekkel és jól kormányozzák a nemzet további sorsát. A Százak Tanácsának intelmeit és állásfoglalását adjuk közre…Tovább »

Vén Európa, az elöregedő kontinens

TÓTH Péter

Kontinensünk nem volt mindig ilyen békés hely, mint napjainkban. A terrorveszély, migránshelyzet és egyéb szunnyadó konfliktusforrások ellenére is viszonylagosan béke van Európában.Tovább »

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2021 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor