Tudta-e?
A repülőhalak képesek akár 6 méter magasan 300 métert is repülni a víz felett.

71. szám - 2008. december 29.

Közlemény

Tisztelt látogató! A Fókusz ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat hamarosan új számokkal jelentkezik. Az elkövetkező időszakban felfrissítjük a honlapot, újabb tartalmakkal, funkciókkal látjuk el, bővül a munkatársak és a rovatok listája is. A korábbi számok és írások megtalálhatók az Archívum menüpont alatt. Az elektronikus folyóirat szerkesztői ezentúl is az office@fokusz.info e-mail címre várják a szakcikkeket, megjegyzéseket és az érdeklődők jelentkezését. A projektum a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének keretében a magyarországi Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Tisztelt látogató!

A Fókusz ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat hamarosan új számokkal jelentkezik. Az elkövetkező időszakban felfrissítjük a honlapot, újabb tartalmakkal, funkciókkal látjuk el, bővül a munkatársak  és a rovatok listája is. A korábbi számok és írások  megtalálhatók az  Archívum menüpont alatt.
Az elektronikus folyóirat szerkesztői ezentúl is az office@fokusz.info e-mail címre várják a szakcikkeket, megjegyzéseket és az  érdeklődők jelentkezését. A projektum a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének keretében a magyarországi Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.
ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2023 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor