Tudta-e?
...nincs tudományos alapja annak a feltételezésnek, hogy a haj és a köröm tovább növekszik a halál után. Valójában a bőr szárad ki és húzódik össze a halál beállta után, ezért válik jobban láthatóvá a belőle kiemelkedő szőr és köröm.

123. szám - 2014. december 01.

A fizika tanítása

Az itt látható tizedik osztályos fizika tanmenet egy gyakorló fizikatanár saját gyűjteményében lévő szemléltető anyagokat, linkeket, utalásokat tartalmazza. A gyűjtemény módszertani szempontból is igen értékes…
MUHI Béla | a szerző cikkei

3

Moróné Tapody Éva matematika-fizika szakos középiskolai tanár, Szegeden a Tömörkény István Gimnáziumban tanít 1979 óra. Fizika információs levelei igen népszerűek a szaktanárok és a diákok körében is. Rendszeresen összegyűjti és közreadja a fizikatanítással kapcsolatos híreket, információkat, versenykiírásokat, programbejelentéseket, a világhálón található linkeket, hivatkozásokat stb. 761. számú levelében a tizedik osztályos fizika tanmenettel kapcsolatban osztja meg anyagait. Szakmai és módszertani szempontból a fizikatanítás egyik szegmensének igen hasznos és tanulságos feldolgozása ez, forrásmunkák, linkek gyűjteménye. A fizikatanárok figyelmébe ajánljuk.

Folytatás itt.

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2022 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor