Tudta-e?
...a University of California kutatói szerint azok, akik napi 9-10 órát alszanak, nehezebben alszanak el, és nem képesek tartósan aludni, ezen kívül más alvászavaraik is lehetnek!

123. szám - 2014. december 01.

A fizika tanítása

Az itt látható tizedik osztályos fizika tanmenet egy gyakorló fizikatanár saját gyűjteményében lévő szemléltető anyagokat, linkeket, utalásokat tartalmazza. A gyűjtemény módszertani szempontból is igen értékes…
MUHI Béla | a szerző cikkei

3

Moróné Tapody Éva matematika-fizika szakos középiskolai tanár, Szegeden a Tömörkény István Gimnáziumban tanít 1979 óra. Fizika információs levelei igen népszerűek a szaktanárok és a diákok körében is. Rendszeresen összegyűjti és közreadja a fizikatanítással kapcsolatos híreket, információkat, versenykiírásokat, programbejelentéseket, a világhálón található linkeket, hivatkozásokat stb. 761. számú levelében a tizedik osztályos fizika tanmenettel kapcsolatban osztja meg anyagait. Szakmai és módszertani szempontból a fizikatanítás egyik szegmensének igen hasznos és tanulságos feldolgozása ez, forrásmunkák, linkek gyűjteménye. A fizikatanárok figyelmébe ajánljuk.

Folytatás itt.

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2023 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor